Ledenvergadering op 24 februari

02/11/21
recently_dots.png

Meld je nu aan voor de ledenvergadering van dKvB: donderdag 24 februari om 15.30 uur in het Stedelijk Museum Breda. De inloop is vanaf 15.00 uur en we verwachten de vergadering rond 17.15 uur af te ronden. Daarna kunnen we napraten in een van de cafés in de directe omgeving. Bijvoorbeeld over de onderwerpen die ook op de agenda staan: hoe vergaat het je in deze fase van de coronapandemie, wat verwachten we van een nieuw Brabants beleids-kader cultuur en welke punten geven we de provincie- en gemeentebestuurders mee voor een subsidieregeling voor de kunsten per 2025?
Introducées/ potentiële leden zijn na aanmelding ook van harte welkom. 
Graag aanmelden via info@dekunstvanbrabant.nl

Voorafgaand aan de ledenvergadering verzorgt bestuurslid Ad van Rosmalen een rondleiding langs de door hem samengestelde expositie Razende stilstand: beeldende kunst wordt gepresenteerd tegen de achtergrond van maatschappelijke ontwikkelingen in stad en wereld. Tegelijkertijd is het de poging om hedendaagse kunst te verbinden met de levens van mensen. Opgezet als een klassieke salontentoonstelling, met veel werken zodat het oog bij wijze van spreken geen rust krijgt, is het een expositie waar de bezoekers nadrukkelijk uitgenodigd worden om verbanden te leggen met het eigen leven. Lees er hier meer over.

Voor leden zonder Museumkaart of Vriendenloterijpas biedt het museum gratis toegang aan. Leden met zo’n kaart: fijn als je die bij binnenkomst wilt tonen. Maak je gebruik van deze aanbieding: meld je aan via info@dekunstvanbrabant.nl. De rondleiding start om 14.15 uur.

Deel dit bericht:
  • Post naar Twitter
  • Post naar Facebook
  • Post naar LinkedIn