​Save the date: hét landelijke cultuurdebat

16/12/20
recently_dots.png

Op 17 maart mogen we naar de stembus om een nieuw parlement te kiezen. Nu de immense gevolgen van de coronacrisis voor de samenleving en culturele sector zichtbaar worden, is het meer dan ooit van belang om te weten wat de standpunten van de verschillende politieke partijen zijn op het gebied van kunst en cultuur. Want juist kunst en creativiteit kunnen een bijdrage leveren aan de uitdagingen die deze crisis met zich meebrengt. Wat valt er te kiezen?

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen organiseren Kunsten ’92, De Kunst van Brabant, DOKc, de Bibliotheek LocHal en Kunstloc Brabant hét landelijke cultuurdebat.  
Landelijke politici gaan onder leiding van Ruben Maes met elkaar in debat. Wat is hun visie op de toekomst van Nederland: wat zijn de ingrediënten voor de duurzame, gezonde samenleving en de creatieve en kenniseconomie die we willen zijn? Wat is de bijdrage van de culturele en creatieve sector daaraan? Hoe ziet volgens de politieke partijen de perfecte cultuurparagraaf in het regeerakkoord eruit? De presentatie van een aantal goede voorbeelden uit de cultuursector en andere domeinen zal het inhoudelijke debat op scherp zetten.

Landelijk Cultuurdebat
Vanuit de LocHal in Tilburg
Op maandag 8 februari 2021 van 15.00 tot 17.00 uur

Aan de inhoud van het programma wordt nog hard gewerkt, maar je kunt je nu al aanmelden om het debat bij te wonen. Via bijgevoegde link kun je je alvast aanmelden voor de livestream vanuit de LocHal in Tilburg.

Meer informatie

Deel dit bericht:
  • Post naar Twitter
  • Post naar Facebook
  • Post naar LinkedIn