Spreek mee over de cultuurvisie BrabantStad

12/02/18
Afbeelding Brabantstad.png

De Taskforce Cultuurvisie Brabantstad organiseert een bijeenkomst om de cultuurvisie van BrabantStad met het veld te bespreken. 

28 februari 2018,  16.00 - 18.00 uur @ Club Smederij in Tilburg
 
Meedenken over de cultuurvisie BrabantStad?
Dat kan! Graag zelfs. De Taskforce Cultuurvisie BrabantStad organiseert een bijeenkomst voor het culturele veld, makers, culturele organisaties, festivals, én andere betrokkenen en geïnteresseerden.
 

Wanneer?
28 februari 2018, 16.00-18.00 uur, locatie: Club Smederij, Spoorzone Tilburg.
 

Waarover?
Begin 2017 startten wij de 'Taskforce Cultuurvisie BrabantStad' om ons voor te bereiden op de herziening van het landelijk cultuurbestel waarin de stedelijke regio een belangrijke rol speelt. Om op tijd klaar te zijn met de formulering van onze gezamenlijke cultuurvisie hebben wij al de nodige stappen gezet.
 
De taskforce bestaat bestuurlijk uit de gedeputeerde cultuur van de provincie en de wethouders voor cultuur van Breda, Eindhoven, Helmond, 's-Hertogenbosch en Tilburg.
 
Op de bijeenkomst van 28 februari aanstaande informeren wij belangstellenden en betrokkenen over onze aanpak tot dusver en schetsen wij een beeld van het vervolgtraject. Daarnaast nodigen wij de deelnemers aan de bijeenkomst uit om inhoudelijke input voor de cultuurvisie te leveren. Deze bijeenkomst vormt de start van gesprekken over de Cultuurvisie BrabantStad in de komende periode.
 

Geïnteresseerd?
Reserveer datum en tijd in uw agenda. Nadere informatie volgt. Zowel over de opzet van de middag als de manier waarop u zich kunt aanmelden.
 


Met vriendelijke groet,


Martin van Ginkel, projectleider Cultuurvisie BrabantStad
(martin.van.ginkel@tilburg.nl, 06 52 83 46 02)

Deel dit bericht:
  • Post naar Twitter
  • Post naar Facebook
  • Post naar LinkedIn