Nieuwe bestuursleden gezocht!

03/10/17
recently_dots.png

De Kunst van Brabant is de spreekbuis van het culturele veld in Brabant. De vereniging vertegenwoordigt de belangen van de hele culturele keten, van musea tot festivals, van zzp’ers tot presentatie-instellingen. Zowel voor de Provincie Noord-Brabant als de bkkc en onderzoekscommissies is de Kunst van Brabant in een vroeg stadium bij beleidsvorming een gekende gesprekspartner. Wij kunnen op die manier standpunten van het veld over cultuurbeleid in Brabant laten horen op de plekken die er toe doen. We geven relevante input aan toekomst bepalende besluitvormingen die de culturele sector in Brabant in zijn geheel versterken.
 
Volgend jaar is een belangrijk cultuurpolitiek jaar met de op handen zijnde gemeenteraadsverkiezingen. We streven ernaar om met een sterk bestuur een actieve lobby te kunnen voeren en onze positie als serieuze gesprekspartner te behouden. Om die reden zijn we per direct op zoek naar uitbreiding van het bestuur. 

De werkzaamheden van de bestuursleden liggen zowel op de ontwikkeling van strategieën t.a.v. ledenwerving, zichtbaarheid en algeheel functioneren van de vereniging, als op het gebied van lobby en belangenbehartiging van het Brabantse culturele veld naar de politiek toe.

Wil je je graag als bestuurslid inzetten voor de Kunst van Brabant? Reageer dan voor 20 oktober per email naar Iris Peters, secretaris van de Kunst van Brabant via iris@dekunstvanbrabant.nl. 

Deel dit bericht:
  • Post naar Twitter
  • Post naar Facebook
  • Post naar LinkedIn